Η αποστολή και παραλαβή των προϊόντων μας μπορεί να γίνει με τους τρεις παρακάτω τρόπους:

1ος) Παραλαβή των εμπορευμάτων από το εργοστάσιο μας στο Καρπενήσι. Η παραλαβή γίνεται με μεταφορικό μέσο του πελάτη χωρίς την επιβάρυνση μεταφορικών, στις εργάσιμες ημέρες και ώρες. Απαραίτητη είναι η τηλεφωνική επικοινωνία για την προετοιμασία της παραγγελίας. Τα προϊόντα μικρού όγκου παραδίδονται συσκευασμένα και μονταρισμένα εκτός από τα ογκώδη προϊόντα π.χ κρεβάτια που λόγω όγκου είναι αμοντάριστα για αποφυγή φθορών.

2ος) Μεταφορά στο σπίτι του πελάτη, εντός της Περιοχής του Καρπενησίου. Θα πρέπει να έχει προηγηθεί τηλεφωνική συνεννόηση από το τμήμα παραδόσεων για την ημέρα και ώρα της μεταφοράς. Εάν υπάρχει δυσκολία ανάβασης εμπορευμάτων στον όροφο και είναι απαραίτητη η χρήση ανυψωτικού μηχανήματος, γίνεται με επιβάρυνση του πελάτη. Συνεργείο της εταιρείας μας αναλαμβάνει την εγκατάσταση αναρτώμενων προϊόντων, τηρουμένων των όρων της παραγγελίας. Σε περίπτωση που είναι πρακτικώς ανέφικτη για τεχνικούς λόγους η παράδοση των προϊόντων (ενδεικτικώς διαστάσεις εισόδου του τόπου παράδοσης μικρότερες των παραδοτέων προϊόντων , στενοί χώροι στον τόπο παραδόσεως κ.α.)  η εταιρεία μας δεν φέρει ουδεμία ευθύνη.

3ος) Αποστολή εκτός Καρπενησίου.Τα προϊόντα μικρού όγκου παραδίδονται συσκευασμένα και μονταρισμένα εκτός από τα ογκώδη προϊόντα (π.χ κρεβάτια που λόγω όγκου είναι αμοντάριστα) για αποφυγή φθορών, σε πρακτορείο μεταφορών του Καρπενησίου που ο πελάτης θα υποδείξει. Στη συνέχεια το πρακτορείο αναλαμβάνει τη μεταφορά εκτός Καρπενησίου μέχρι την έδρα του. Η χρέωση της μεταφορικής εταιρίας επιβαρύνει τον πελάτη και τα προϊόντα ταξιδεύουν με δική του ευθύνη. Μετά την παράδοση στο πρακτορείο μεταφορών η εταιρεία μας δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τα προϊόντα .